🫧 Waarom Babyspa Ewijk?

🫧 Kleinschalig

De spa is gebouwd bij ons aan huis en bestaat uit twee baden. Door de kleinschaligheid kan ik rust garanderen en gaan niet alleen de allerkleinsten maar ook papa & mama helemaal zen naar huis. 

 

🫧 Veiligheid voorop

De veiligheid van jouw kleintje is het allerbelangrijkste. Daarom zorg ik ervoor dat iedere baddersessie in een gereinigd badje is dat wordt gevuld met gezuiverd water. Er wordt hierbij geen gebruik gemaakt van chloor. Daardoor is het voor ieder huidje even aangenaam. 

🫧 Ontstaan uit passie

De spa is niet alleen mijn werk maar ook mijn passie. Ik snap als ouder van twee meiden maar al te goed dat je alleen het allerbeste wilt voor jouw kleintje. Daarom zal ik er altijd alles aan doen om het jullie zo fijn mogelijk te maken. 

 

In de spa is de temperatuur altijd aangenaam en hangt er, door middel van rustgevende muziek en heerlijke aroma's, een oase van rust. 

🫧 Vast aanspreekpunt

Ik ben alleen in dienst in de spa. Dit betekent dat je altijd met mij contact hebt, met mij de afspraak hebt en altijd bij mij terecht kan voor eventuele vragen. Dit maakt dat er dus altijd persoonlijk contact is en kennis van de situatie indien dit van toepassing is.