Algemene voorwaarden

 

🫧 Bij Babyspa Ewijk behandelen we elkaar met respect. Indien dit niet het geval is, kan het personeel gasten verwijderen.

🫧 Staat uw baby onder behandeling van een arts of specialist, overleg dan vooraf met uw arts of specialist of de sessie wenselijk is. Overleg is altijd mogelijk

🫧 Er is altijd de mogelijkheid om uw baby te voeden. 

🫧 U bent als ouder of verzorger geheel verantwoordelijk voor uw eigen baby.

🫧 Het betreden van Babyspa Ewijk is geheel op eigen risico. Wij kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor ongevallen, allergische reactie, lichamelijk letsel, vermissing of schade aan uw eigendommen.

🫧 De minimale leeftijd van een ouder of verzorgende moet 16 jaar zijn.

🫧 Annuleert u niet of komt u niet op de afspraak zonder afmelding, dan zijn wij genoodzaakt de kosten in rekening te brengen.

🫧 Kom jij te laat dan zijn wij genoodzaakt deze tijd van jullie sessie af te halen, zodat de klant na u op tijd kan beginnen.

🫧 Verwerking van persoonsgegevens door de verantwoordelijke zal plaatsvinden overeenkomstig het bepaalde in de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP).

🫧 Betaling van diensten of producten dienen direct in de Babyspa voldaan te worden. Dit mag via de pin of contant. 

🫧 Per sessie mag u naast uw baby, twee personen meenemen. Er mag daarnaast maximaal 1 kind onder de 12 mee. Wij kunnen anders niet de rust garanderen die gewenst is tijdens de sessie.

🫧 Beeldmateriaal maken van uw eigen kind is uiteraard toegestaan. Het is in verband met de privacy van de andere gasten niet toegestaan om beeldmateriaal te maken van de andere aanwezigen in de spa. 

🫧 Bij een boeking gaat u akkoord met de bovengenoemde algemene voorwaarden.