🫧Veelgestelde vragen

Vanaf welke leeftijd mag ik komen met mijn baby?

Bij ons zijn baby's vanaf 2 weken tot en met 12 maanden welkom. Vanaf ongeveer 8 maanden is een baby te groot voor een neckfloat en zal de seatfloat gebruikt worden. 

Je baby hoeft ook nog niet gevaccineerd te zijn voor het eerste bezoek. We werken zeer hygiënisch. Alle hoezen van de floats en de handdoeken worden na iedere sessie gewassen met neutral wasmiddel. 

Hoeveel mensen mag ik meenemen naar de spa?

Je mag met maximaal 2 volwassenen komen. Wil je met meer mensen komen of een broertje/zusje meenemen? Leuk! Boek dan een privé sessie. 

Mag ik foto's en video's maken?

Natuurlijk! Enorm leuk om te bewaren voor later. Houd wel rekening met de privacy van eventuele andere gasten. 

Waarmee worden de badjes gevuld?

Onze badjes zijn gevuld met gezuiverd water zonder chloor of andere toevoegingen. Voor iedere nieuwe sessie wordt het badje opnieuw schoongemaakt en gevuld. 

Mijn baby is ziek, mag ik nu nog komen?

Is je baby verkouden? Dan kun je gewoon komen.

Bij koorts of diaree vragen we je de afspraak te verzetten. Binnen 24 uur na en vaccinatie mag je niet masseren. We raden het floaten dan ook af. 

Wat is het beste tijdstip voor een afspraak?

Dit ligt aan jouw baby. Je kan kiezen voor vroeg in de ochtend of de middag. Als je baby maar lekker geslapen heeft, het buikje ruim een half uur voor aanvang gevuld heeft. Het floaten is hard werken dus daarom is komen met een gevuld buikje het beste idee.